2020-12-08 05:30Press release

Scrive og Penneo-konkurrent henter trecifret investering fra venturefond - effektiv online salgsplatform vinder stærkt frem i Danmark

GetAccept management teamGetAccept management team

Med nye 130 millioner kr. i ryggen går den Malmøbaserede Penneo-konkurrent GetAccept direkte efter rollen som markedsleder i Danmark og Norden. I en virkelighed, hvor Covid-19 også har accelereret B2B salget online, er GetAccept i Danmark nu i gang med at opruste og gøre klar til at accelerere aktiviteterne yderligere og dermed målrette en offensiv mod det danske marked, lyder det fra den danske direktør Peter Haahr Rasmussen. 

Kapitalindsprøjtningen på 130 millioner kr. fra amerikanske Bessemer Venture Partners, der også har investeret i bl.a. LinkedIn, Pipedrive og Shopify, kommer direkte i forlængelse af en ny rapport fra analysevirksomheden Gartner, der forudser, at inden 2025 vil 60 procent af B2B-salgsorganisationerne have skiftet intuitionsbaseret salg ud med langt mere datadrevet salg. 

Coronakrisen har eskaleret omstillingen til en ny virkelighed og derved også en ny, digital salgsalder. For at få succes med virtuelt salg i dag og i fremtiden, er det helt essentielt at salgsorganisationer eksekverer i adaptive systemer baseret på hyperautomation, AI og digital skalerbarhed. Den transformation sætter vi med vores salgsplatform fuldt tryk på med kapitaltilførslen og går efter at blive markedsleder i Danmark,” siger Peter Haahr Rasmussen. 

I takt med, at B2B salget rykker stadig hurtigere online har særligt de mindre og mellemstore virksomheder ifølge Peter Haahr Rasmussen udfordringer med at navigere i salgsprocesserne og kommunikere effektivt, struktureret og engagerende med kunderne digitalt.

Coronasituationen har accelereret den digitale udvikling også hos de klassiske B2B-spillere. Men i dag slås salgsfolkene, der typisk ikke har stor digital erfaring, med at levere en god købsoplevelse, der matcher kundernes digitale forventninger, og etablere stærke personlige relationer i den nye, digitale virkelighed,” siger Peter Haahr Rasmussen. 

Han forklarer, at helt op til 60 pct. af B2B salget typisk ender blindt, fordi de mange virksomheder mangler de nødvendige redskaber til at følge kunderne, styre dialog, ordrer og kontrakter helt til dørs. 

GetAccept tilbyder en samlet platform, der understøtter sælgeren gennem hele salgsprocessen med alt fra digitale underskrifter, video, design af tilbud, dokumentsporing mm. Herhjemme benyttes GetAccept allerede af virksomheder som Jobindex, OK Benzin og Legoland til at automatisere, personalisere og effektivisere online salgsarbejdet. GetAccept integrerer med flere end 50 applikationer, herunder Salesforce, Hubspot, Dynamics 365 og SuperOffice.

Med kapitaludvidelsen styrker vi vores muskler også herhjemme. Vi kommer til at udvikle produktet så vi i endnu højere grad møder fremtidens behov i relation til remote- og digitalt salg og reducerer friktionen i den digitale salgsproces - bl.a. ved at gøre det mere tilgængeligt for sælgere at bevare den personlige og engagerende kommunikation i en online salgsverden. I modsætning til mange af konkurrenterne lægger vi et lag af salgsværktøjer oven på den velkendte digitale signatur for at understøtte det online salgsarbejde i virksomhederne. Derfor taler vi til det brede marked. Vi oplever en stigende efterspørgsel fra eksisterende eSignatur kunder i markedet, som har brug for noget mere salgsrelateret software og som også efterspørges i mange brancher,” siger han.

Investeringen fra Bessemer Venture Partners sætter ifølge Samir Smajic, medstifter og CEO i GetAccept, ikke kun gang i vækst ambitionerne i Danmark.

Covid-19 pandemien har over hele verden accelereret og tvunget B2B virksomheder og deres kunder til at gå digitalt. Derfor er digitale salgsmodeller i dag kommet højt op på agendaen i mange virksomheder. Vores mål er at gøre GetAccept til den helt centrale platform til at drive B2B-handel effektivt, struktureret og personligt. Og med investeringen fra Bessemer Venture Partners sætter vi nu yderligere fart på vores vækstambitioner både her i Norden, Europa og USA", siger Samir Smajic, medstifter og CEO i GetAccept.

I 2019 rejste GetAccept i første runde $7 million i kapital fra bl.a. DN Capital og en række af a Spotifys tidlige investorer. De nye kapitalrejsning betyder, at GetAccept nu har hentet $30 millioner siden 2016. Selskabet er grundlagt i Malmø i 2015 og vokser hastigt. De seneste 18 måneder er man gået fra 30 til +100 medarbejdere i Europa og USA. 

Kontakt

Peter Haahr Rasmussen, Salgsdirektør og Country Manager GetAccept                         53733675


About GetAccept

GetAccept is an all-in-one sales platform combining video, live chat, proposal design, document tracking and e-signature to simplify the life of every sales team. Features such as personal video messaging, live chat and analytics are popular among sales, HR, customer success and development teams. Founded in 2015 by swedish entrepreneurs and Y Combinator alumni Samir Smajic, Mathias Thulin, Jonas Blanck and Carl Carell, the platform serves more than 30,000 users in more than 3,000 different enterprises across +50 countries.

Contacts

Frida Ahrenby
CMO
Frida Ahrenby